Näin rakennamme

Me Trendikodilla pidämme läpinäkyvyyttä ja mutkatonta yhteyttä asiakkaan kanssa ensisijaisen tärkeänä rakentamisen prosessin aikana. Rakentamisessa kiinnitämme erityistä huomiota kuivaketjuun ja rakentaiden toimivuuteen koko rakennuksen käyttöiän ajan. Tarjoamme taloihimme 2 vuoden takuun sekä 10 vuoden rakennetakuun.

Miten muuttovalmiin kodin rakentaminen kanssamme etenee?

Trendikodin työvaihe Asiakkaan tehtävät
Suunnittelu Pääpiirustusten kommentointi
Rakennuslupahakemuksen jättäminen vireille
Vastaavan työnjohtajan valinta
Palaveri sähkösuunnittelijan kanssa
Rakennusvalvonnan aloituskokous Osallistuminen aloituskokoukseen
Maatyöt Kunnallistekniikan liittymien hankinta
Runkovaihe Sisustusmateriaalien valinta
Työmaan siivous
Sisustusvaihe Työmaan siivous
Käyttöönotto ja muutto omaan kotiin Käyttöönottokatselmuksen varaaminen
Huoltokirjan täydennys
Loppusiivous

Rakentamistapa

Kesäolosuhteissa teemme lattiavalun ennen runkovaihetta — lattiavalu kuivuu nopeammin ja ulkoseinien kosteusrasitus rakennusaikana vähenee. Näin saamme myös hyvän ja kestävän alustan sisäkirvestöihin.

Katto rakennetaan maassa perustusten päällä elementiksi. Pystytyspäivänä kattoelementti nostetaan ulkoseinien päälle — talo on yhden päivän aikana sateelta suojassa. Kattoelementin rakentaminen maassa on nopeampaa, turvallisempaa ja laadukkaampaa kuin perinteisellä menetelmällä.

Teemme runkoelementit työmaalla. Työmaalla elementoidessa voimme rakentaa elementeistä suurempia, koska elementtejä ei tarvitse rahdata. Isompien elementtien etu on, että runkoon jää vähemmän saumoja ja runko on jäykempi ja kestävämpi kokonaisuus.

Elementit verhotaan vasta pystytyksen jälkeen — tuloksena on siisti ja yhtenäinen ulkoverhous. Sisäpuolen eristeet asennetaan kun talo on täysin säältä suojassa. Tällä varmistamme talon eristeiden kuivana pysymisen.

Rakentamistavassamme kiteytyy avainhenkilöidemme vankka kokemus rakennusalalta — Trendikodit on rakennettu kestämään! Hyvässä ja toimivassa talossa on turvallista ja mukava asua. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeä asia.

Toimintatapamme vahvuudet

  • Toteutamme myös haastavat kohteet. Rakennustapamme ei rajoita rakennuksen muotoa.
  • Trendikoti on mahdollista saada kahdella eri rakenteella — hengittävällä Eko -rakenteella tai energiatehokkaalla Thermo-rakenteella
  • Asentajamme ovat yrityksen omia rakennusalan ammattilaisia.
  • Rakenteemme on saumaton — Ei elementtien peitelautoja ja ratkeavia levysaumoja
  • Teemme halutessanne myös maatyöt
  • Saat samalle sopimukselle halutessasi myös LVIS-työt
  • Teemme työn huolella ja olemme aina tavoitettavissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.
  •  

    Rakenteet tarkemmin >